Skip to main content

Dagdeel kamers te huur

Wie flexibele ruimte zoekt in Maastricht en graag binnen een medische setting met verschillende disciplines opereert is bij de Fronten aan het juiste adres.

Binnen dit mooie centrum voor gezondheid is er ruimte gemaakt voor bedrijven en mensen die één tot meerdere malen per week of maand hun patiënten of klanten willen ontvangen.

Door de aanwezigheid van de huisartsen praktijk Dr. van Kleef  is de Fronten een magneet voor een scala aan medische disciplines die allen een plekje hebben in dit charmante gebouw.

De kamers met de namen Kazemat en Observant zijn volledig ingericht op de flexibele huurder die vrijheid combineert met een mooie werkplek in dit Centrum voor Gezondheid.

Contactpersoon
Jack Engels
jack@miliumbv.com
+31 (0)653156610

Bekijk de tarieven

Over de Fronten

In 2018 kocht Jack Engels het leegstaande en vervallen pand en is er een plan ontwikkeld om er een mooi en harmonieus centrum voor gezondheid te vestigen. Het oude in ere herstellen maar dan wel in een uiterst modern nieuw jasje. Deze opdracht is volbracht in 2021 met de opening van de Fronten, een uiterst modern centrum voor gezondheid gevestigd in een monumentaal pand. Binnen het pand zijn twee ruimtes flexibel beschikbaar. Deze dagdeel kamers vormen onderdeel van het centrum voor gezondheid en kunnen part time gehuurd worden.

Contact

Victor de Stuersstraat 15
6217 KP Maastricht

 

Bereikbaarheid

Het Centrum voor Gezondheid de Fronten is eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken (halte Emmaplein). Er is meestal voldoende gelegenheid om -betaald- te parkeren en men kan de fiets plaatsen bij de hoofdingang.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 t/m 17:30

Centrum voor gezondheid de Fronten
Victor de Stuersstraat 15
6217 KP Maastricht