Fysio Zuyd de Fronten

Fysio Zuyd is een multidisciplinaire praktijk met vele locaties in het zuiden van het land. U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, ergotherapie, osteopathie, diëtetiek en personal training.

Bij Fysio Zuyd werken professionals, waarbij de zorg en de klachten rondom bewegen en voeding in vertrouwde handen is. Onze therapeuten zijn geschoold naar de hoogste kwaliteitseisen en beschikken over alle belangrijke specialisaties. Zij zijn algemeen fysiotherapeut en hebben daarnaast hun eigen specialisaties zoals manuele therapie, geriatriefysiotherapie, oncologietherapie, bekkenfysiotherapie of sportfysiotherapie. Wij bieden aan locatie de Fronten andere aanvullende behandelmethodes aan zoals shockwave therapie, dry needling etc.

Naast individuele behandelingen vindt er op de locatie fysiotherapie in oefengroepen plaats. Deze oefengroepen zijn zeer gevarieerd, van de algemeen ouder wordende mens tot specifieke aandoeningen als de ziekte van Parkinson. Ook verzorgen wij in samenwerking met de hartkliniek de hartrevalidatie.

Fysio Zuyd streeft naar een langdurige, gezonde leefstijl. In samenspraak met een fysiotherapeut en personal trainer bieden wij trainingsprogramma’s op maat aan. Middels deze trainingsprogramma’s kunt u werken aan uw persoonlijke doelen en dragen we bij aan een gezonde leefstijl.

Voor verdere informatie, al onze specialisaties en behandelingen of het maken van een afspraak, neem gerust contact met ons op.


Fysio Zuyd de Fronten  

043 351 0800
Info@fysiozuyd.nl

Neem ook eens een kijkje op onze website:
www.fysiozuyd.nl

Fysio_Zuyd

Contact

Met zorg voor u in aan- en verbouw door:
Bouwers: ADS Benovation, Pasmans Gasgarde, Electro Duyckers
Architect: Welten Eliëns Architecten / Opdrachtgever: J Engels
Hoofdhuurders: HartKliniek, Huisartsen van Kleef, Fysio Zuyd, Apotheek Römkens

Victor de Stuersstraat 15-17
6217 KP Maastricht
06 – 53156610